idsport.si

   » Prva stran Prijavite se  |  Moji podatki  |  Moja košarica  |  Blagajna   
Izberite oddelek
Kolesa/Okvirji->
Gonilni del->
Gume/Zračnice->
Krmilni del->
Ostala oprema->
Pesta/Obroči/Seti->
Prestave->
Sedeži/Opore->
Vilice->
Zavore->
Poiščite artikel
Iskane besede:
Omejite iskanje:


Anketa
Ali bi kupili kolo prek spleta?
Da
Ne
Ne vem
[ Rezultati | Druge ankete ]
Glasov: 39
Povezave
 Novi artikli
 Artikli v akciji!
 Ne zamudite!

 Naročanje in dostava
 Varnost podatkov
 Pogoji poslovanja

 Kdo smo?
 Kje se nahajamo?
 Pišite nam!

Pogoji spletnega poslovanja

 

Spletna trgovina IDSPORT.SI nudi v svojem spletnem prodajnem programu športne artikle s poudarkom na vrhunskih kolesih in kolesarski opremi.

Splošni pogoji internetnega poslovanja:

Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti!

Ob prevzemu je kupec dolžan preveriti količino in kvaliteto naročenega blaga. Kupec plača blago na način, ki ga je izbral ob potrjevanju naročila, oziroma po predračuna za zneske nad 100.000 SIT.

Informacije o naročilu

Spletna trgovina IDSPORT.SI vam omogoča spremljanje vašega nakupa od naročila do dostave. Slednja možnost vam je na voljo z izbiro opcije "Moji podatki" in nato "Moja naročila", kjer lahko stalno spremljate trenutni status vašega naročila.

O statusu vašega naročila vas dosledno obveščamo tudi preko elektronske pošte.

Načini plačila

 V spletni prodajalni IDSPORT.SI trenutno omogočamo plačevanje pri nas naročenih izdelkov po povzetju za zneske do 100.000 SIT, kar pomeni, da se stroški naročila poravnajo ob prevzemu istega, za večje zneske pa je potrebno blago plačati (vsaj delno) po predračunu. Račun za naročeno blago je sestavni del naročila, kjer so poleg podrobne specifikacije nakupa navedeni tudi pogoji in načini odstopa od pogodbe.

Preklic naročila in odstop od pogodbe

Svoje naročilo lahko brez stroškov prekličete dokler le-to ni odposlano na vaš naslov.

Če je bilo blago v času vašega preklica naročila že odposlano, pa vam pripada pravica, da kupljeno blago na svoje stroške v roku tridesetih dni od dneva prevzema vrnete v originalni in nepoškodovani embalaži na naslov trgovca.

Če trgovec oceni, da blago ni v enakem (originalnem) stanju, kot je bilo ob prodaji posredovano kupcu, si le-ta pridržuje pravico do odškodnine oziroma do ponovne - in tokrat nepreklicne - dostave takšnega blaga kupcu. 

Reklamacije

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v korist kupca. Reklamacije na kupljeno blago se upoštevajo v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Stroške pošiljanja blaga v reklamacijo krije kupec, medtem, ko stroške pošiljanja nadomestnega blaga krije trgovec.

Veljavnost ponudbe

Prodajni program, ki ga nudimo na naših spletnih straneh je predmet občasnih sprememb in dopolnitev ter velja do preklica. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obveščanja naših strank. Pri vsakem naročilu veljajo cene, ki so v trenutku naročanja navedene poleg posameznega artikla. DDV je že vključen v vse navedene cene.

Pogodbeno razmerje

Vsak nakup v naši spletni trgovini je opredeljen s pogodbo, ki vsebuje vsa potrebna in zgoraj že omenjena določila, kot jih določa Zakon o varstvu potrošnikov. Pogodba se arhivira na sedežu podjetja. Kopijo pogodbe lahko stranka pridobi, če pošlje zahtevo na naš naslov, ki je naveden spodaj oziroma elektronski naslov: info@idsport.si .

Pisne reklamacije naslavljate na naš elektronski naslov mail ali pa se na nas obrnete s klasično pošto.

Remi BlostonŽelimo vam prijetno nakupovanje!


Kolektiv spletne trgovine www.idsport.si

Ne zamudite!

Spletna ponudba velja od 01.01.2005 do 31.12.2005 oziroma do preklica.
Pridržujemo si pravico do spremembe prodajnega programa in cen.
Start Detox5600

Naročanje in dostava | Varno nakupovanje | Pogoji poslovanja | Kdo smo? | Pišite nam!

©2005 idsport d.o.o.
Pravice so pridržane.